Elevă din Constanţa, agresată de un fost poliţist

O elevă în vârstă de 16 ani, din Constanţa, a fost agresată, luni după-amiază, într-un parc din municipiul Constanţa, de către un fost poliţist.

21 afișări
Imaginea articolului Elevă din Constanţa, agresată de un fost poliţist

Elevă din Constanţa, agresată de un fost poliţist (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, fata, elevă a Liceului Energetic, plecase împreună cu doi colegi să se plimbe în Parcul Tăbăcărie, aflat în apropierea unităţii de învăţământ. La un moment dat, cei trei au fost acostaţi de un bărbat care avea în mână o seringă plină cu sânge şi i-a ameninţat pe elevi că-i va înţepa dacă nu îi vor da bani.

Colegii fetei au reuşit să fugă, iar bărbatul respectiv a prins-o pe adolescentă, a lovit-o şi i-a cerut să întreţină cu el relaţii sexuale. Alertat de colegii fetei, un echipaj de la Secţia 1 Poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit în scurt timp să-l reţină pe bărbat.

În prezent, agresorul, în vârstă de 29 de ani, este audiat de către anchetatori.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Constanţa, bărbatul este un fost poliţist, el lucrând în cadrul Secţiei de Poliţie Transporturi.

Adolescenta a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, iar în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale urmează să fie stabilită încadrarea juridică a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici