Elevă spitalizată după ce a fost bătută cu zăpadă de trei colegi

O elevă din comuna Vama a fost transportată la clinica de Neurochirurgie din Iaşi, fiind suspectă de "fractură de os parietal stânga", după ce, în timp ce se afla în timpul unei pauze în curtea şcolii, a fost bulgărită cu zăpadă şi trântită la pământ de trei colegi, iar în cădere s-a lovit la cap.

2 afișări

Potrivit IPJ Suceava, o elevă în clasa a VII-a la Şcoala generală "Iorgu Toma", din localitatea suceveană Vama, a ajuns, miercuri după-amiază, la Spitalul Municipal din Câmpulung Moldovenesc pentru îngrijiri medicale şi pentru că medicii au suspectat în acest caz "fractură de os parietal stânga" au recomandat trimiterea fetei la Clinica de Neurochirurgie din Iaşi pentru investigaţii suplimentare.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că eleva a ieşit în curtea şcolii în prima pauză, fiind bulgărită de trei elevi care au trântit-o la pământ, iar în cădere fata s-a lovit cu capul de beton. După acest incident, eleva a intrat în clasă, iar în jurul orei 11.00 a spus colegilor că îi este rău şi a plecat la domiciliu.

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul şi, în funcţie şi de evoluţia stării victimei, să se dispună procedural, a precizat IPJ Suceava.

Inspectorul şcolar general al judeţului Suceava, Lucian Lungu a declarat corespondentului MEDIAFAX că la şcoala din Vama se face o anchetă, rezultatul urmând să fie transmis şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici