Elicopterul SMURD aterizează pe drumul dintre Ploieşti şi Buzău: un mort şi un rănit grav

Două persoane au fost rănite grav, iar una dintre ele a decedat. Victima în viaţă a fost preluată, luni, de elicopterul SMURD, în urma unui accident produs între o maşină şi un TIR pe DN 1B Buzău - Ploieşti, în zona localităţii Săhăteni. Drumul este blocat.

607 afișări
Imaginea articolului Elicopterul SMURD aterizează pe drumul dintre Ploieşti şi Buzău: un mort şi un rănit grav

Elicopterul SMURD aterizează pe drumul dintre Ploieşti şi Buzău: un mort şi un rănit grav

Potrivit ISU Prahova, accidentul s-a produs în Săhăteni, pe DN 1B.

Din primele informaţii, cele două persoane erau încarcerate, inconştiente.

„La locul evenimentului se deplasează şi elicopterul SMURD. O femeie de 49 de ani a decedat, iar un bărbat de 57 de ani, cu traumatism cranian grav a fost preluat de elicopterul SMURD”, au spus reprezentanţii ISU Prahova.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că un autoturism şi un autotren au fost implicate într-un accident pe DN 1B Buzău – Ploieşti, în zona localităţii Săhăteni, judeţul Buzău, circulaţia fiind întreruptă din această cauză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici