Elon Musk şi-a şters contul de Instagram pentru că ajunsese să îşi facă prea multe selfie-uri

Elon Musk şi-a şters contul de Instagram şi nu a mai postat „de ceva vreme” pentru că devenise prea vanitos, scrie pagesix.com.

524 afișări
Imaginea articolului Elon Musk şi-a şters contul de Instagram pentru că ajunsese să îşi facă prea multe selfie-uri

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

„A fost o perioadă în care postam pe Instagram, dar m-am trezit că îmi făceam selfie-uri şi m-am întrebat: „Ce naiba e în neregulă cu mine?””, a dezvăluit mogulul din domeniul tehnologiei în cadrul podcastului „Joe Rogan Experience”, marţi, înainte ca el şi gazda Joe Rogan să izbucnească în râs.

„De ce pozez pentru selfie-uri pentru a obţine like-uri?”, a adăugat el.

Musk, în vârstă de 52 de ani, şi Rogan, în vârstă de 56 de ani, au aprofundat apoi presiunile sociale care decurg din participarea pe o platformă de socializare precum Instagram, care se concentrează în jurul „pozelor frumoase”.

„Am surprins oameni în toată firea folosind filtre pe fotografiile lor”, a spus fostul prezentator al emisiunii „Fear Factor”. „Este foarte ciudat”.

Musk a adăugat: „Mă îngrijorează faptul că Instagram duce de fapt la mai multă nefericire, nu la mai puţină, în sensul că pare că toată lumea se distrează de minune şi arată mult mai bine decât arată în realitate”.

Fondatorul SpaceX a concluzionat: „Cred că te poate face să fii cam deprimat” şi a pus la îndoială dacă Instagram este sau nu un „generator net de fericire”, menţionând: „Nu sunt sigur că este”.

Musk şi-a şters contul de Instagram în 2018, după ce a adunat peste 8 milioane de urmăritori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici