Emilia Gane, numită de premierul Ludovic Orban în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a UE

Premierul Ludovic Orban a numit-o pe Emilia Gane în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, potrivit unei decizii care a fost publicată în Monitorul Oficial, marţi, în ultima zi a anului 2019.

524 afișări
Imaginea articolului Emilia Gane, numită de premierul Ludovic Orban în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a UE

Emilia Gane, numită de premierul Ludovic Orban în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţie a UE

Premierul Ludovic Orban a numit-o, luni, pe Emilia Gane în funcţia de agent guvernamental pentru Curtea de Justiţia a Uniunii Europene (CJUE) şi pentru Curtea de Justiţie a Asociaţiei Europene a Liberului Schimb.

Potrivit deciziei premierului, Emilia Gane va avea rang de subsecretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Decizia a fost publicată, marţi, în Monitorul Oficial, în ultima zi a acestui an.

Agentul guvernamental coordonează procesul de stabilire a poziţiilor naţionale şi, alături de structura specializată în contenciosul UE, întocmeşte actele şi realizează faptele necesare reprezentării juridice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici