Episcopul de Huşi, infectat cu SARS COV2

  • Preasfinţitul Ignatie, Episcopul Huşilor a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.
  • Potrivit reprezentanţilor Episcopiei, acesta a stat izolat de când a observat că are simptome, iar acum este internat la Spitalul "Elena Beldiman" din Bîrlad.
  • Duminică, Preasfinţitul Ignatie a botezat un copil şi a sfinţit altarul de vară al unei biserici.
1814 afișări
Imaginea articolului Episcopul de Huşi, infectat cu SARS COV2
Preasfinţitul Ignatie a fost confirmat pozitiv în cursul zilei de miercuri. 
 
"Preasfinţia Sa a luat măsura izolării încă de la primele simptome, înainte de primirea rezultatelor testului, iar după confirmare a mers pentru a se  interna la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.", au precizat reprezentanţii Episcopiei Huşilor, într-un comunicat de presă. 
 
Duminică, Episcopul de Huşi a botezat un copil şi a sfinţit altarul de vară al bisericii din localitatea Banca Sat. Potrivit unei fotografii publicate pe site-ul Episcopiei Huşilor, la eveniment au participat zeci de persoane. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici