Erou încă de pe băncile Şcolii de Poliţie. Un elev din Câmpina a salvat doi poliţişti şi un jandarm din maşina în flăcări

Un elev de la Şcoala de Poliţie Câmpina a fost salvator pentru doi poliţişti şi un jandarm, care se aflau într-o autospecială care a luat foc după impactul cu altă maşină, în oraşul Câmpulung, judeţul Argeş.

3531 afișări
Imaginea articolului Erou încă de pe băncile Şcolii de Poliţie. Un elev din Câmpina a salvat doi poliţişti şi un jandarm din maşina în flăcări

FOTO: Profimedia

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri. O autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ, aflată în patrulare, la o intersecţie a lovit o maşină condusă de o tânără de 18 ani, care nu a acordat prioritate de trecere autospecialei care circula regulamentar, pe drum cu prioritate.

În urma impactului, autospeciala de poliţie a luat foc, iar cei doi poliţişti şi jandarmul au rămas în interior.

Salvarea celor trei a venit de la un elev al Şcolii de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina, care se afla în trecere şi care, împreună cu altă persoană, care se afla în trafic, a reuşit sa îi scoată pe poliţişti şi pe jandarm din maşină.

Cei doi poliţişti, jandarmul, precum şi alte trei persoane din cealaltă maşină, respectiv o tânără de 18 ani şi doi băieţi de 15 şi 16 ani, au fost duşi la spital, pentru investigaţii medicale.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici