Etapa a III-a de vaccinare. Peste 100.000 de români s-au înscris, în primele ore, pe listele de aşteptare pentru a se vaccina

Peste 100.000 de români s-au înscris, luni, până la ora 12.30, pe listele de aşteptare din 30 de judeţe, pentru a se vaccina, anunţă autorităţile.

863 afișări
Imaginea articolului Etapa a III-a de vaccinare. Peste 100.000 de români s-au înscris, în primele ore, pe listele de aşteptare pentru a se vaccina

„Platforma este funcţională şi permite înscrierea beneficiarilor. În cursul zilei de 15 martie (luni -n.r.), până la ora 12:30, prin intermediul platformei s-au programat 41.145 persoane la centrele în care mai existau locuri libere. Totodată, până la ora 12:30 s-au deschis liste de aşteptare pentru 30 judeţe pe care s-au înscris 100.001 persoane în 361 centre de vaccinare”, anunţă autorităţile.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de luni se desfăşoară operaţiunile tehnice de implementare a listelor de aşteptare în timp ce platforma este deschisă publicului.

„Având în vedere că listele de aşteptare pe fiecare centru de vaccinare din ţară se implementează progresiv în conformitate cu programul postat pe site-ul ROVACCINARE, traficul poate înregistra întârzieri. Listele de aşteptare vor rămâne deschise pe toată durata campaniei de vaccinare. Recomandăm cetăţenilor să ia în considerare orele prevăzute în programul postat pentru a verifica deschiderea centrelor de vaccinare şi a listelor de aşteptare aferente”, potrivit sursei citate.

Campania de vacccinare din România a intrat de luni, 15 martie 2021, în etapa finală, cea de-a treia, care va fi deschisă tuturor persoanelor care au împlinit 16 ani şi care doresc să se vaccineze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici