Evadare din arest la Cluj. Un bărbat prins pentru furt a reuşit să scape din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Poliţiştii clujeni au declanşat duminică o acţiune de căutare a unui bărbat evadat din arest preventiv, în paralel fiind demarată şi o anchetă pentru stabilirea condiţiilor în care acesta a părăsit centrul de reţinere din Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2520 afișări
Imaginea articolului Evadare din arest la Cluj. Un bărbat prins pentru furt a reuşit să scape din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie

Evadare din arest la Cluj. Un bărbat prins pentru furt a fugit din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj (Imagine: Shutterstock)

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj transmis duminică, cercetarea se desfăşoară în sistem integrat cu poliţiştii din celelalte judeţe pentru depistarea evadatului.

"Un bărbat în vârstă de 45 de ani din judeţul Covasna a evadat duminică din centrul de reţinere şi arestare preventivă Cluj-Napoca. Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţe. Poliţiştii clujeni s-au mobilizat şi acţionează în sistem integrat cu poliţiştii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia. În paralel, pe plan intern, a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere", se arată în documentul citat.

Bărbatul care a evadat are o înălţime de 1,75m, păr negru, ochi căprui, iar la data părăsirii centrului de reţinere şi arest preventiv, purta un tricou de culoare închisă şi blugi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici