Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a: MEN a publicat modelele de subiecte

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a, care va avea loc în luna mai 2019. Aceştia vor susţine testul la Matematică şi Limba Română, iar subiectele postate au fost rezolvate de elevi în 2014, respectiv 2013.

1782 afișări
Imaginea articolului Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a: MEN a publicat modelele de subiecte

Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a: MEN a publicat modelele de subiecte

Modelele de subiecte pentru Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a au fost publicate de Ministerul Educaţiei pe site-ul www.subiecte.edu.ro. Aceste modele sunt testele pe care le-au susţinut elevii în 2014 la Limba Română şi în 2013 la Matematică.

Evaluarea Naţională a elevilor din clasa a II-a va avea loc în luna mai a anului 2019.

Notele de la Evaluarea Naţională pentru clasa a II-a nu fac publice şi nici nu se trec în catalog, însă părinţii pot discuta cu învăţătoarea pentru a afla nivelul de cunoştinţe al elevului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici