Evenimentele săptămânii în imagini

Mediafax.ro prezintă o selecţie de imagini reprezentative de la evenimentele acestei săptămâni.

87 afișări
Imaginea articolului Evenimentele săptămânii în imagini

Guvernul a interzis comercializarea a 36 substanţe şi plante etnobotanice asimilate drogurilor, marti, 9 februarie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Circulatia a fost blocata, luni dimineata, pe Autostrada A1, din cauza viscolului si a zapezii abundente.

Circulaţia pe A1 a fost reluată pe ambele sensuri de mers, luni după-amiază, în jurul orei 17.00.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de ninsori şi viscol până luni seară, la ora 20.00, pentru Bucureşti şi nouă judeţe.

O masina de deszapezire curata o strada din sectorul 3, in Bucuresti, luni, 8 februarie.

Oua marcate sunt asezate pe masa, in timpul conferintei de presa "Stampila de pe ou", eveniment ce marcheaza inceputul campaniei cu acelasi nume pornita de organizatia pentru protectia animalelor "Vier Pfoten", in Bucuresti, marti, 9 februarie.

O femeie insarcinata este coborata dintr-un elicopter de un echipaj al Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD), la aerodromul Bucuresti-Baneasa, marti, 9 februarie. Doua elicoptere ale Ministerului Administratiei si Internelor (MAI) au fost in misiuni, impreuna cu echipaje SMURD, pentru a aduce la materinitati din Bucuresti doua femei insarcinate in luna a noua din localitatile Greaca-Giurgiu si Adancata-Ilfov.

Detinuti de la Penitenciarul Jilava ajuta la deszapezirea Stadionului Dinamo, in Bucuresti, marti, 9 februarie.

Enache Jiru, mandatat pentru semnarea contractului de administrare a Fondului Proprietatea cu firma Franklin Templeton Investment Management, raspunde intrebarilor adresate de jurnalisti intr-o conferinta de presa la finalul Adunarii Generale a Actionarilor Fondului Proprietatea, in Bucuresti, miercuri, 10 februarie.

O vanzatoare asteapta clientii intr-unul dintre standurile targului organizat cu ocazia Zilei Indragostitilor, in Bucuresti, joi, 11 februarie. La Galeria Dalles va avea loc in perioada 11 februarie - 8 martie "Festivalul Primaverii", ce va cuprinde sarbatorile de Martisor, Dragobete si Sfantul Valentin.

Duoul francez Air sustine un concert, la Sala Polivalenta din Bucuresti, joi, 11 februarie.

Catalin Voicu soseste la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), in Bucuresti, vineri, 12 februarie. Senatorul PSD Catalin Voicu s-a prezentat la sediul DNA, fiind citat de procurori in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care mai sunt cercetati omul de afaceri Costel Casuneanu si judecatorul Florin Costiniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici