EXCLUSIV: Membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart o cafenea din Sectorul 3 al Capitalei

Aproximativ 20 de membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart, joi după-amiază, o cafenea din complexul Alba din Sectorul 3 al Capitalei, unde au distrus o scară şi termopanele localului, în urma unui conflict legat de un document imobiliar, a declarat, pentru MEDIAFAX, patronul cafenelei.

803 afișări
Imaginea articolului EXCLUSIV: Membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart o cafenea din Sectorul 3 al Capitalei

EXCLUSIV: Membri ai clanului lui Sile Pietroi au spart o cafenea din Sectorul 3 al Capitalei (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Patronul localului, Aurelian Silviu Iovan, a povestit pentru MEDIAFAX, că joi, în jurul orei 16.30, Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, a venit la complexul Alba din strada Liviu Rebreanu, unde deţine un spaţiu comercial, împreună cu aproximativ 20 de persoane.

Aceştia au mers la cafeneaua aflată deasupra curţii interioare a complexului, având asupra lor flexuri, baroase şi alte unelte, cu scopul de a dărâma scara ce duce la local şi de a scoate termopanele, susţine patronul.

Conflictul ar fi pornit de la dreptul de proprietate asupra curţii interioare, care potrivit actelor cadastrale nu ar fi în proprietatea nimănui, fiind cotă indiviză, a mai povestit Iovan. Sile Pietroi, însă, ar fi arătat un act de proprietate al suprafeţei de teren şi i-a cerut lui Iovan să dărâme scara şi să-şi închidă cafeneaua.

Cei 20 de membri ai clanului au blocat uşa cafenelei, l-au ameninţat pe patron şi i-au adresat acestuia injurii, a mai spus Iovan.

La faţa locului au fost chemate echipaje ale Secţiei 23 Poliţie, care însă, a susţinut patronul localului, nu ar fi reacţionat corespunzător situaţiei şi "ar fi discutat cu Sile Pietroi în timp ce oamenii săi distrugeau cafeneaua".

Mai mult, a spus Iovan, oamenii legii ar fi legitimat maximum două persoane din respectivul grup, cerându-i buletinul şi patronului localului.

Iovan a precizat că unul dintre apropiaţii lui Pietroi, care a participat la distrugerea cafenelei, este dat în urmărire generală.

După ce poliţiştii au plecat, Iovan a chemat a doua oară poliţia, la faţa locului venind un echipaj de poliţişti judiciari care au constatat pagubele.

Patronul susţine că situaţia "nu ar fi fost tratată corespunzător de oamenii legii" şi a precizat că, vineri dimineaţă, va depune plângere penală în acest caz.

Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, joi seară, pentru MEDIAFAX, că Vasile Fierbântu, zis Sile Pietroi, a depus plângere la Secţia 23 Poliţie, în urma conflictului cu patronul cafenelei din complexul Alba.

Sile Pietroi le-a spus poliţiştilor că a avut o altercaţie cu Aurelian Iovan, din cauza unei curţi interioare pe care cel dintâi ar deţine-o.

Plângerea lui Sile Pietroi a fost înregistrată la Secţia 23 Poliţie, a precizat Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici