Exerciţiul aerian de la Mihail Kogalniceanu şi Feteşti a fost anulat din cauza accidentelor de miercuri

Exerciţiul demonstrativ de Poliţie Aeriană Întărită de la Mihail Kogalniceanu şi Feteşti a fost anulat, au anunţat reprezentanţii MApN.

310 afișări
Imaginea articolului Exerciţiul aerian de la Mihail Kogalniceanu şi Feteşti a fost anulat din cauza accidentelor de miercuri

„Ca urmare a celor două catastrofe aeriene ce au avut loc în seara zilei de miercuri, 2 martie, activitatea prevăzută a se desfăşura joi, 3 martie, în bazele militare de la Mihail Kogălniceanu şi Feteşti, constând în exerciţiul demonstrativ privind modul de executare în comun a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită, a fost anulată”, au anunţat autorităţile.

La exerciţiul demonstrativ urmau să participe forţe germane, italiene şi române. Iniţial, exerciţiul trebuia să se desfăşoare la începutul săptămânii, dar a fost amânat din cauza vremii nefavorabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici