Exerciţiul „Seism 2018”: S-a produs o nouă replică a cutremurului, cu magnitudine de 5,8 pe Richter

Exerciţiului de simulare a unui cutremur major, produs în România, continuă luni, cu o replică cu magnitudine de 5,8 pe scara Richter, produsă la ora 16.45, transmit reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

460 afișări
Imaginea articolului Exerciţiul „Seism 2018”: S-a produs o nouă replică a cutremurului, cu magnitudine de 5,8 pe Richter

Exerciţiul „Seism 2018”: S-a produs o nouă replică a cutremurului, cu magnitudine de 5,8 pe Rihcter

„La ora 16.45 s-a produs în zona Vrancea la o adâncime de 136 de kilometri, conform scenariului, o nouă replică a cutremurului, având magnitudinea de 5,8 grade pe scara Richter. Cea mai afectată zonă este, şi de această dată, municipiul Bucureşti, fiind informaţii despre producerea unor pagube materiale şi despre persoane afectate”, au transmis, luni, reprezentanţii IGSU.

Exerciţiul „Seism 2018” continuă astfel cu recunoaşterea în teren şi evaluarea pagubelor, activităţi întreprinse de echipele de intervenţie în situaţii de urgenţă.

„Poliţia şi Jandarmeria asigură măsurile de ordine publică în zonele în care se desfăşoară activităţile din cadrul exerciţiului şi acordă asistenţă persoanelor prezente în respectivele zone”, se mai arată în comunicatul IGSU.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici