EXPLOZIA bancomatului din Arad: Încă un suspect, al treilea, a fost reţinut în cazul furtului celor aproape 500.000 lei

Încă o persoană suspectată de implicare în explozia unui bancomat din oraşul Arad a fost reţinută, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani din judeţul Maramureş. În acest caz sunt deja cercetate două persoane, un bărbat şi o femeie, care au reuşit să fure aproape 500.000 lei.

798 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIA bancomatului din Arad: Încă un suspect, al treilea, a fost reţinut în cazul furtului celor aproape 500.000 lei

EXPLOZIA bancomatului din Arad: Încă un suspect, al treilea, a fost reţinut în cazul furtului celor aproape 500.000 lei

Potrivit IPJ Arad, poliţiştii au reţinut o a treia persoană bănuită de implicare în explozia bancomatului din oraş.

În urma investigaţiilor a fost identificat un bărbat de 31 de ani, din judeţul Maramureş, suspectat că, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, împreună cu alţi doi complici, a provocat explozia unui bancomat din oraşul Arad.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

În 12 martie, IGPR anunţa că hoţii care au aruncat în aer un bancomat în Arad au fost prinşi, un bărbat şi o femeie fiind reţinuţi după ce au reuşit să fure aproape 500.000 lei. Atunci, poliţiştii au făcut trei percheziţii în judeţul Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat şi distrugere. Aici au fost descoperite şi ridicate mai multe instrumente de spargere, 2 butelii de oxigen şi acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, şi un cablu electric cu electroşoc, confecţionat artizanal.

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 6 - 14 ianuarie a.c., persoanele vizate ar fi încercat să fure bani dintr-un ATM din Timişoara, iar la data de 14 ianuarie a.c. ar fi sustras 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus bancomatul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici