Explozie în Piatra Neamţ | O persoană a fost rănită

O persoană a fost rănită grav şi a fost dusă la spital cu arsuri de gradele II şi III în urma unei explozii care a avut loc duminică dimineaţa într-un bloc din Piatra Neamţ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1668 afișări
Imaginea articolului Explozie în Piatra Neamţ | O persoană a fost rănită

Explozie în Piatra Neamţ | O persoană a fost rănită

Reprezentanţii ISU Neamţ au transmis că explozia a avut loc duminică dimineaţa într-un apartament din Piatra Neamţ, pe strada Bistriţei.

” La locul evenimentului a fost găsită o victimă, conştientă, cu arsuri de gradele II şi III la nivelul membrelor inferioare şi superioare, pe faţă şi gât”, potrivit ISU Neamţ.

La locul evenimentului s-au deplasat două autospecialele d stingere, o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă Smurd TIM din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamţ.

Peste 20 de persoane au fost evacuate din bloc de pompierii militari în urma deflagraţiei.

Din primele informaţii se pare că explozia a fost produsă din cauza unei butelii de gaz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici