EXPLOZIE în Topliţa: Paznicul unui gater dezafectat, rănit grav. Elicopterul SMURD nu poate interveni din cauza vremii

Paznicul unui gater dezafectat din municipiul Topliţa a fost rănit grav duminică dimineaţa, în urma unei explozii neurmată de incendiu, produsă cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze. Elicopterul SMURD a fost solicitat să-l preia, însă nu poate interveni din cauza vremii.

874 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE în Topliţa: Paznicul unui gater dezafectat, rănit grav. Elicopterul SMURD nu poate interveni din cauza vremii

EXPLOZIE în Topliţa: Paznicul unui gater dezafectat, rănit grav. Elicopterul SMURD nu poate interveni din cauza vremii

Potrivit ISU Harghita, o explozie neurmată de incendiu s-a produs la o butelie, cel mai probabil în urma unor acumulări de gaze, la punctul de pază al unui gater dezafectat.

”O persoană este rănită, paznicul de 40 de ani, care a suferit arsuri pe circa 70% din suprafaţa corpului. El a fost preluat de un echipaj SAJ. Au intervenit două echipaje de la Garda de intervenţie Topliţa cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD plus 8 subofiţeri”, potrivit ISU Harghita.

Bărbatul asigura paza gaterului şi se afla într-o încăpere de mici dimensiuni când s-a produs explozia. El va fi transportat la Spitalul din Topliţa, iar apoi probabil va fi transferat la altă unitate spitalicească.

Elicopterul SMURD a fost solicitat să preia pacientul, însă nu poate zbura din cauza vremii nefavorabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici