Explozie într-un apartament din Piteşti. O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini - FOTO

O explozie s-a produs, marţi noaptea, într-un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc din cartierul piteştean Trivale, din cauza unei acumulări de gaze, în urma căreia o persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini, iar locatarii s-au autoevacuat din imobil.

1395 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un apartament din Piteşti. O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini - FOTO

Explozie într-un apartament din Piteşti. O persoană a ajuns la spital cu arsuri pe faţă şi mâini - FOTO

În momentul producerii exploziei în apartament se aflau doi fraţi, care executau lucrări de amenajare a locuinţei situată în cartierul piteştean Trivale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Suflul exploziei a făcut ca bucăţi de geam şi termopan să zboare la aproximativ 15 metri de imobil.

Potrivit anchetatorilor, explozia nu a fost urmată de incendiu, fiind afectat doar apartamentul de la etajul doi al blocului 45.

Bubuitura puternică i-a scos pe mulţi dintre locatari din case, oamenii fiind speriaţi şi temându-se să se mai întoarcă în imobil înainte ca reprezentanţii de la firma de gaze şi ISU să le confirme că sunt în siguranţă.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de la Poliţie.

"A fost o explozie neurmată de incendiu, într-un apartament din cartierul Trivale. A fost afectat doar apartamentul respectiv, o persoană fiind rănită. Totul din cauza unei acumulări de gaze. (...) În interiorul locuinţei erau doi fraţi, care lucrau în respectivul imobil, îl zugrăveau, îl amenajau. Colegii mei au intervenit cu un echipaj cu apă şi spumă şi două ambulanţe, una de prim ajutor şi una de terapie intensivă mobilă. O persoană este rănită. A primit îngrijiri medicale de la colegii mei şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Argeş", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici