Explozie într-un bloc turn din Suceava. Cauza incidentului

O explozie a avut loc, duminică, într-un bloc de locuinţe din Suceava. Potrivit ISU, deflagraţia nu a fost urmată de un incendiu şi nu au fost înregistrate victime.

388 afișări
Imaginea articolului Explozie într-un bloc turn din Suceava. Cauza incidentului

Explozie într-un bloc turn din Suceava. Pompierii militari intervin

Potrivit ISU Suceava, explozia a avut loc într-un apartament al unui bloc turn din oraş şi nu a fost urmată de un incendiu.

La faţa locului, intervin pompierii militari cu o autospecială de stingere, o autoscară şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj al SAJ.

„Din primele investigaţii, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale în interiorul apartamentului”, au anunţat reprezentanţii ISU Suceava, care au precizat că nu au fost victime.

Conform acestora, cel mai probabil, explozia din apartament s-a produs din cauza depozitării incorecte a unui tub spray, cu insecticid, lângă o lumânare aprinsă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
explozie,
bloc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici