Explozie la bordul unei nave, pe şantierul naval Orşova. Trei oameni au suferit arsuri

  • O explozie s-a produs, miercuri după-amiază, la bordul unei nave, pe şantierul naval Orşova.
  • Trei oameni au suferit arsuri.
219 afișări
Imaginea articolului Explozie la bordul unei nave, pe şantierul naval Orşova. Trei oameni au suferit arsuri

Poliţia Orşova a fost sesizată de un reprezentant al Şantierului Naval Orşova că s-a produs o explozie în şantier, la bordul unei nave aflate în construcţie, iar trei persoane, angajaţii ai şantierului au suferit răni.

Poliţiştii au stabilit că în interiorul unui bord de navă, aflată în construcţie, s-a produs o deflagraţie în timp ce trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 47 de ani făceau lucrări mecanice.

Conform ISU Mehedinţi, echipajul SMURD a acordat primul-ajutor unui bărbat care prezenta arsuri pe circa 70 la sută din suprafaţa corpului. Acesta a fost transportat, în stare de conştienţă, la Centrul de Primiri Urgenţe Orşova, cu arsuri de gradele 1, 2 şi 3.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de SAJ şi transportată la CPU Orşova. De asemenea, pentru salvarea acestora a fost solicitat sprijinul elicopterelor SMURD.

Cea de-a treia persoana prezenta o plagă la nivelul capului şi escortaţii, fiind transportată la spital de personalul operatorului economic.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici