Explozie la o conductă de gaze în Bucureşti. Traficul este restricţionat

  • O explozie la o conductă de gaze a avut loc în Bucureşti vineri seara, pe Şoseaua Grozăveşti, în apropierea Pasajului Basarab.
  • Circulaţia auto este restricţionată în zonă, anunţă DSU.
1048 afișări
Imaginea articolului Explozie la o conductă de gaze în Bucureşti. Traficul este restricţionat

Reprezentanţii companiei de gaze au oprit alimentarea şi au început reparaţiile. La faţa şocului sunt prezente trei autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD. Nu există persoane rănite.

Circulaţia auto se desfăşoară cu greutate pe Şoseaua Grozăveşti, pe bulevardul Vasile Milea şi pe alte străzi din zonă.

Ulterior, ca măsură preventivă au fost evacuate în jur de 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinatate.

Din informatiile preliminare, conduta de gaze alimenta CET Grozaveşti.

La ora 23:15 Distrigaz Sud Reţele a anunţat reluarea alimentării cu gaze a CET Grrozăveşti.

În acest moment, un singur client este sistat, iar reluarea alimentării acestuia se va face în cursul zilei de sâmbătă. Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt în teren şi continuă lucrările de remediere, precizează compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici