Explozie la o fabrică de alcool din Suceava, o persoană a fost rănită

Un bărbat a fost rănit, luni dimineaţă, în urma unei explozii urmate de un incendiu care s-a produs la o fabrică de alcool din comuna suceveană Şcheia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

86 afișări
Imaginea articolului Explozie la o fabrică de alcool din Suceava, o persoană a fost rănită

Explozie la o fabrică de alcool din Suceava, o persoană a fost rănită (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Ioana Istrati, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o explozie urmată de incendiu a avut loc la o fabrică de alcool din comuna Şcheia, în urma incidentului fiind rănit un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a primit primul ajutor de la un echipaj SMURD, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava.

Ea a menţionat că explozia s-a înregistrat la un cazan cu păcură, cauzele nefiind încă stabilite.

Istrati a precizat că aproximativ 30 de subofiţeri ai Detaşamentului de Pompieri Suceava, sub coordonarea şefului ISU Suceava, col. Ion Burlui, acţionează pentru lichidarea incendiului care a cuprins clădirea.

Potrivit şefului Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul SJU Suceava, Liviu Cârlan, bărbatul rănit are politraumatisme şi multiple plăgi la cap şi arsuri pe faţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici