Video EXPLOZIE la un târg organizat în Capitală - Poliţia Capitalei: 12 victime au suferit arsuri, o persoană este în stare gravă - VIDEO

Poliţia Capitalei a anunţat că 12 persoane au suferit arsuri în urma deflagraţiei care a avut loc în jurul orei 13.00, la târgul „Valea Cascadelor”, nouă dintre acestea fiind transportate la spital, alte trei primind îngrijiri la faţa locului.

5215 afișări

Potrivit poliţiştilor, explozia a fost anunţată în jurul ore 13.00, prin apel la numărul de urgenţă 112, fiind sesizaţi că pe bulevardul Timişoara, în târgul „Valea Cascadelor”, sector 6, s-a produs o explozie la o butelie, în urma căreia mai multe persoane au fost rănite, la faţa locului ajungând poliţişti de la Secţiile 21 şi 25.

"Din primele date a reieşit faptul că 12 persoane ar fi suferit arsuri în urma deflagraţiei. 4 persoane au primit îngrijjiri medicale la faţa locului, iar cele 8 victime care necesită îngrijiri de specialitate sunt transportate către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri", a anunţat anterior Poliţia Capitalei, printr-un comunicat de presă.

Patru dintre victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alte trei la Spitalul de Arşi, un alt pacient fiind dus la Spitalul Universitar, victimele prezentând arsuri de gradul doi, potrivit primelor informaţii. Un bărbat în vârstă de 72 de ani este în stare gravă, având arsuri pe o surpafaţă de peste 60% din corp.

"O persoană este grav rănită, pe 60-70% din suprafaţa corpului , are 72 de ani şi a fost transportată la Spitalul de Arşi. Celelalte persoane sunt mai puţin rănite şi sunt transportate la diferite spitale în Bucureşti. Acum facem verificări. Nu era nimeni, era totul ars în jur, butelia explodată, nu erau decât cei de la SMURD şi cei de la pompieri. Au fost patru butelii dintre care trei au reuşit să fie stinse iar una a explodat", a declarat viceprimarul sectorului 6, Adrian Enache.

La faţa locului au intervenit nouă ambulanţe SMURD, o ambulanţă SMURD cu medic, trei autospeciale de stingere şi una de descarcerare, incendiul fiind stins.

Oficiali ai ISU au precizat că explozia a avut loc la o autorulotă amenajată pentru producerea şi vânzarea produselor alimentare. În spatele acesteia se aflau patru butelii. S-ar fi produs un incendiu care a curprins toate cele patru butelii , trei dintre ele fiind scoase, o a patra explodând. Puncte de vânzare ca cel la care s-a produs explozia nu se supun avizarii/autorizarii din punct de vedere al securitatii la incendiu, a mai precizat sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici