EXPLOZIE la Uzina Mecanică Băbeni, care se ocupă de demilitarizarea muniţiei: O persoană a murit/ Un element din interior a declanşat deflagraţia

O explozie a avut loc joi la Uzina Mecanică din Băbeni, judeţul Vâlcea. Din primele informaţii reiese că o persoană a murit.

4144 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIE la Uzina Mecanică Băbeni, care se ocupă de demilitarizarea muniţiei: O persoană a murit/ Un element din interior a declanşat deflagraţia

EXPLOZIE la Uzina Mecanică Băbeni, care se ocupă de demilitarizarea muniţiei: O persoană a murit

Explozia de la Uzina Mecanică Băbeni s-a produs din cauza unui element de submuniţie, tânărul decedat lucrând în apropierea lui, potrivit ISU Vâlcea.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au transmis că tânărul care a murit în urma exploziei de la Uzina Mecanică Băbeni avea 22 de ani. Acesta era angajat al Uzinei.

Din primele cercetări reiese că tânărul lucra în apropierea unui element de submuniţie care a explodat. Paramedicii SMURD au încercat să îl resusciteze pe tânăr, însă manevrele nu au avut rezultat.

Din cauza şocului suferit, mama băiatului, o femeie de 52 de ani, a fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la spital.

Uzina Mecanică din Băbeni se ocupă de demilitarizarea muniţiei explozive.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au fost trimise la faţa locului.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au informat că explozia a fost anunţată prin apel la 112, echipele urmând să ajungă în scurt timp la faţa locului.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici