Explozie pe platforma Saturn, soldată cu cinci răniţi

Cinci muncitori au fost răniţi, vineri seară, în urma unei explozii produse în sala de maşini a platformei de foraj marin Saturn .

18 afișări
Imaginea articolului Explozie pe platforma Saturn, soldată cu cinci răniţi

Explozie pe platforma de foraj marin Saturn

Potrivit unor surse portuare, explozia a avut loc în jurul orei 19.00, iar la ora transmiterii acestei ştiri un elicopter al Aerodromului Tuzla a plecat spre platformă pentru a-i prelua pe răniţi. La aerodorm au fost trimise cinci ambulanţe care urmează să transporte victimele la Spitalul Judeţean Constanţa.

Conform primelor informaţii, dintre cei cinci muncitori patru ar fi răniţi mai uşor, având arsuri la mâini şi la picioare.

Sursele citate au mai precizat că explozia s-a produs în momentul în care cei cinci muncitori făceau lucrări de reamplasare a unui motor producător de energie.

Platforma Saturn se află la circa 40 de mile în largul Mării Negre, la nord-est de Constanţa, travers de Lacul Razelm. Potrivit surselor citate, nu au fost trimise ambarcaţiuni la locul incidentului, dată fiind distanţa foarte mare până la platformă, fiind luată decizia trimiterii unui elicopter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici