Fake News: MApN anunţă că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

MApN anunţă că de la aeroportul Otopeni nu decolează zeci de avioane către Ucraina încărcate cu armament şi trupe. Precizarea apare după ce pe reţelele de socializare s-a răspândit această informaţie.

977 afișări
Imaginea articolului Fake News: MApN anunţă că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

Fake News: MApN anunţă că de la Otopeni nu decolează către Ucraina zeci de avioane încărcate cu arme

MApN anunţă că din România nu se transferă armament şi trupe către Ucraina, pe cale aeriană. Reprezentanţii ministerului îi roagă pe cetăţeni să se informeze din surse oficiale şi să nu distribuie mesaje pe care nu le pot verifica.

„Vă semnalăm o ştire falsă care este distribuită pe reţelele de socializare. Informaţiile din această postare nu au nicio legătură cu realitatea, titlul postării este: Trafic militar uriaş pe Otopeni. Reiterăm îndemnul de a vă informa din surse oficiale. Nu uitaţi, puterea stă în cei mulţi. În lupta cu dezinformarea, puterea stă şi în fiecare dintre noi. Nu redistribuiţi informaţii fără o minimă verificare”, au scris pe Facebook reprezentanţii MApN.

Mesajul s-a răspândit pe reţelele de socializare.

„Trafic militar uriaş pe Otopeni. Zeci de avioane militare decolează de ieri de pe Otopeni cu destinaţia Ucraina. Se transferă la greu echipament militar şi probabil trupe”, scrie în mesajul care circulă pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mapn,
armament,
ucraina

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici