Familia militarului român decedat în Afganistan va primi un ajutor de urgenţă

Familia militarului român decedat, joi, în Afganistan va primi un ajutor de urgenţă în sumă de 45.000 lei, pentru finalizarea lucrărilor la locuinţă, în baza unei hotărâri aprobată în şedinţa de marţi a Guvernului.

1 afișare
Imaginea articolului Familia militarului român decedat în Afganistan va primi un ajutor de urgenţă

Familia militarului român decedat în Afganistan va primi un ajutor de urgenţă

Sergentul-major Aurel Marcu, a decedat, joi, în provincia Zabul din Afganistan, după ce un transportor amfibiu blindat a trecut peste un dispozitiv exploziv. Alţi patru militari din cadrul Batalionului 33 Vânători de Munte „Posada”, dislocat în Afganistan, au fost răniţi.

El era căsătorit şi avea un copil.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, Decretul privind conferirea, post-mortem, a Ordinului Naţional "Steaua României" în grad de Cavaler, pentru militari, cu însemn de război, şi înaintarea la rang de sublocotenent a lui Aurel Marcu.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a solicitat ministrului Apărării, Teodor Meleşcanu, să îi prezinte situaţia locativă a familiei militarului decedat, astfel încât Guvernul să poată găsi, dacă este cazul, o soluţie de sprijinire a acesteia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici