Familia regală, mesaj de condoleanţe după moartea regelui Constantin, naş de botez al MS Margareta

Familia Regală a României a transmis miercuri un mesaj de condoleanţe după moartea Regelui Constantin al elenilor, care a fost naş de botez al Majestăţii Sale Margareta şi naş de cununie al Custodelui Coroanei Margareta şi al Principelui Consort Radu.

710 afișări
Imaginea articolului Familia regală, mesaj de condoleanţe după moartea regelui Constantin, naş de botez al MS Margareta

„Familia Regală a României a aflat cu durere vestea trecerii la cele veşnice a Majestăţii Sale Regelui Constantin al II-lea al elenilor. Regele Constantin a fost toată viaţa alături de Familia Regală a României, atât de Regina-Mamă Elena, sora tatălui său, cât şi de Regele Mihai şi Regina Ana. Custodele Coroanei Margareta, ca şi Principesele Elena, Irina, Sofia şi Maria, au cunoscut pe unchiul lor încă din fragedă copilărie. De-a lungul a mai bine de şapte decenii, cele două familii s-au întâlnit mereu în Grecia, iar mai apoi în Elveţia, în Marea Britanie, precum şi în diferite capitale europene, la evenimente publice sau private”, a transmis Familia Regală a României.

Conform acesteia, Regele Constantin a fost naş de botez al Majestăţii Sale Margareta şi naş de cununie al Custodelui Coroanei Margareta şi al Principelui Consort Radu, la Lausanne, în 1996.

Custodele Coroanei a trimis o scrisoare de condoleanţe Reginei Anne-Marie a elenilor, Principelui Moştenitor Pavlos al Greciei şi Reginei Sofia a Spaniei.

Regele Constantin al II-lea a murit în noaptea de marţi spre miercuri, la vârsta de 82 de ani, au anunţat medicii săi, potrivit BBC. Regele a murit într-o unitate de terapie intensivă dintr-un spital privat din Atena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici