Video Familii evacuate şi răniţi după ce un taximetru a spart o ţeavă de gaze, în Bucureşti

Mai multe familii din cartierul bucureştean Iancului au fost evacuate pentru câteva ore, în noaptea de joi spre vineri, după ce un taximetru a lovit o ţeavă de gaze, existând pericolul ca acestea să se aprindă şi să producă o explozie, iar patru dintre persoanele din maşină au fost rănite.

1 afișare

Surse din Poliţiei au declarat că taximetrul, în care se aflau cinci persoane, se deplasa cu viteză, iar din cauza oboselii şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde a lovit o ţeavă de gaze, apoi autoturismul a fost proiectat într-un stâlp într-o curte.

În urma accidentului, patru din persoanele aflate în maşină au fost rănite şi transportate la spital, una dintre acestea în stare gravă.

În urma impactului puternic, ţeava de gaze s-a fisurat, iar angajaţii Distrigaz care au venit să repare defecţiunea au recomandat locuitorilor din zonă să părăsească locuinţele până la finalizarea intervenţiei.

După aproximativ trei ore de lucru, angajaţii Distrigaz au reuşit să repare ţeava de gaze, iar locuitorii imobilelor din zonă s-au întors acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici