Fără abuzuri rasiale în "Call of Duty: Modern Warfare"

  • Expresiile sau insultele rasiste nu sunt ceva nou în jocurile online.
  • Infinity Ward e hotărât să ia măsuri pentru monitorizarea şi eliminarea numelor sau comentariilor rasiste.
  • "Zilnic suspendăm mii de nume cu conotaţii rasiste sau care incită la ură."
245 afișări
Imaginea articolului Fără abuzuri rasiale în "Call of Duty: Modern Warfare"

Sursa foto: profimedia

Poate-ai observat că expresiile sau insultele rasiste nu sunt ceva nou în jocurile online. Producătorii de jocuri au încercat să ia măsuri, dar rezultatele au fost amestecate. Infinity ward, producătorul "Call of Duty: Modern Warfare", e hotărât să ia măsuri pentru monitorizarea şi eliminarea numelor sau comentariilor rasiste din joc.

"În jocurile noastre nu e loc pentru conţinut rasist. E un lucru pe care ni-l propunem încă de la lansarea unui joc şi pe care vrem să-l îmbunătăţim", scrie pe contul de Twitter al Infinity Ward. "Zilnic suspendăm mii de nume cu conotaţii rasiste sau care incită la ură. Dar ştim că trebuie să facem mai mult."

În consecinţă, mai multe resurse vor fi direcţionate spre monitorizarea conţinutului, vor fi mai atent supravegheate schimbările de nume ale utilizatorilor, iar jucătorii care recidivează ar putea primi interdicţie permanentă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici