Fata unui poliţist s-a sinucis aruncându-se de la etaj după ce ar fi fost certată de tatăl său

Fata în vârstă de 11 ani a unui poliţist din municipiul Giurgiu a murit după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al blocului în care locuia, anchetatorii afirmând că minora ar fi recurs la acest gest pentru că tatăl său ar fi certat-o din cauza unor fotografii postate pe un site de socializare.

538 afișări
Imaginea articolului Fata unui poliţist s-a sinucis aruncându-se de la etaj după ce ar fi fost certată de tatăl său

Fata unui poliţist s-a sinucis aruncându-se de la etaj după ce ar fi fost certată de tatăl său (Imagine: Cristi Vatavu/Arhiva Mediafax Foto)

Bunica fetei a declarat că, după ce a observat că fata lipseşte, a văzut geamul deschis şi şi-a dat seama că s-a întâmplat o tragedie, iar când s-a uitat pe fereastră a văzut-o pe fată zăcând pe ciment, într-o baltă de sânge, distanţa de la care fata s-a aruncat în gol fiind de aproximativ 15 metri.

Femeia a sunat imediat la 112, iar nepoata sa a fost preluată de o ambulanţă, dar cu toate eforturile medicilor, copila a murit în salvare, în drum spre spital, din cauza rănilor interne.

"O femeie din municipiul Giurgiu asunat la 112 şi a anunţat că nepoata sa, în vârstă de 11 ani, s-a aruncat de pe fereastra locuinţei. Alertat, echipajul medical de urgenţă a preluat victima pentru a o transporta la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, fata având politraumatisme specifice precipitării şi hipotermie, dar, cu toate eforturile medicilor, manevrele de resuscitare nu au reuşit şi victima a decedat. În toate cazurile, Poliţia efectuează cercetări", se arată într-un comunicat al IPJ Giurgiu.

Potrivit unor surse judiciare şi unor membri ai familiei, Larisa, elevă în clasa a V-a, care în luna ianuarie ar fi împlinit 12 ani, ar fi decis să se sinucidă după o discuţie cu tatăl său, care i-ar fi reproşat că, fără ştirea lui, a postat pe un site de socializare mai multe fotografii ale ei făcute cu un telefon mobil performant. Ulterior, bărbatul i-ar fi luat aparatul vrând să vadă dacă mai erau şi alte poze pe care fata voia să le steargă, iar aceasta, disperată de comportamentul tatălui său, s-ar fi dus în camera ei şi s-a aruncat pe geam.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici