Femeia care a dispărut sâmbătă în timp ce participa la un maraton în Munţii Retezat a fost găsită

Femeia din Vulcan care a dispărut, sâmbătă, în timp ce participa la un maraton în Munţii Retezat a fost găsită, duminică seară, de către salvamontişti şi jandarmi, la mică distanţă de traseul pe care trebuie să îl urmeze, în zona Lacului Zănoaga din Munţii Retezat, ea fiind într-o stare bună.

1209 afișări

Potrivit şefului Serviciului Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, femeia le-a spus salvamontiştilor că s-a rătăcit între lacurile Bucura şi Zănoaga şi a ajuns într-o zonă împădurită, fără să mai ştie unde se află.

"Se pare că a înnoptat sub cerul liber. Este epuizată şi puţin speriată, însă starea de sănătate nu îi este afectată. Femeia va fi adusă în cursul nopţii în zona Gura Zlata, de unde va pleca spre casă", a declarat Ovidiu Bodean pentru corespondentul MEDIAFAX.

Femeia, Violeta Muntean, care este din localitatea hunedoreană Vulcan, a participat, sâmbătă, la un maraton în Munţii Retezat, împreună cu fiul ei, la competiţie luând parte aproximativ 50 de sportivi.

Femeia, în vârstă de 53 de ani, nu s-a mai întors de pe traseu, ea fiind căutată atât pe parcursul nopţii, cât şi duminică, de opt echipe de salvamontişti şi jandarmi.

Violeta Muntean practică atletismul de peste 20 de ani, este multiplă campioană naţională la proba de 1500 de metri şi medaliată la Jocurile Balcanice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici