Femeia care a furat o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată într-o farmacie a fost demascată

Femeia care a furat, dintr-o farmacie din Sibiu, o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată de către un bărbat, a fost demascată. Sibianca a aruncat o parte din bani la gunoi.

4117 afișări
Imaginea articolului Femeia care a furat o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată într-o farmacie a fost demascată

Femeia care a furat o borsetă cu aproape 13.000 de euro uitată într-o farmacie a fost demascată

O persoană a sunat la Poliţie, vineri, cu informaţii despre femeia surprinsă de camerele de luat vederi.

Este vorba despre o sibiancă în vârstă de 51 de ani.

Conform Poliţiei Sibiu, la locuinţa acesteia a fost găsită o parte din bani. Borseta, documentele şi o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deşeuri din apropierea imobilului în care locuieşte femeia. Femeia le-a spus poliţiştilor că a aruncat bunurile după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflaţi în borsetă.

Astfel, au fost recuperate toate documentele şi cardurile bancare, precum şi suma de aproximativ 7.500 de euro şi 1.325 de lei.

Femeia e cercetată pentru însuşirea fără drept a bunului găsit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
borsetă,
farmacie,
furt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici