Femeia care îşi va aduce aminte toată viaţa cu plăcere de pandemie. Şi-a botezat fiica în amintirea lockdown-ului

Jodi Cross, în vârstă de 36 de ani, crede că „poate că oamenilor nu le plăcea numele, dar nu-mi pasă ce cred. Nu regret, pentru mine a fost o perioadă fericită”.

2824 afișări
Imaginea articolului Femeia care îşi va aduce aminte toată viaţa cu plăcere de pandemie. Şi-a botezat fiica în amintirea lockdown-ului

Şi-a botezat fiica Locki, în amintirea lockdonw-ului, pentru că „a fost o perioadă fericită pentru mine”. Jodi Cross, o coaforă engleză în vârstă de 36 de ani, nu regretă alegerea făcută, iar celor care critică numele fiicei ei le răspunde că nu îi pasă.

Rămânând însărcinată în timpul celui de-al doilea lockdown din 2021, ea îşi aminteşte acele luni ca pe o perioadă frumoasă din viaţa ei, culminând cu naşterea bebeluşului, pe 28 noiembrie, în urmă cu un an.

Tânăra mamă locuieşte în Bedfordshire, în estul Angliei, împreună cu soţul Rob, în ​​vârstă de 36 de ani. 

Corona şi Covid există în India

„Încercam de un an să avem un copil. În acel moment, în timpul celui de-al doilea lockdown, ne-am relaxat puţin, pentru că aveam mult mai mult timp liber decât de obicei. Şi atunci am aflat că sunt însărcinată”, spune femeia.

Nu este primul caz de copil care poartă în numele în amintirea pandemiei.

În statul Chhattisgarh, India, doi părinţi le-au dat copiilor lor, gemeni născuţi în timpul primului lockdown din 2020, numele de „Corona” şi „Covid”. La fel, cuplul a vrut să sărbătorească acele zile memorabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici