POZA femeii care s-a aruncat cu cei trei copii ai săi în faţa trenului. Aceasta era gravidă şi suferea de depresie. "Nu voia să mai aibă un copil"/ Aceasta ar fi fost de două ori internată la Spitalul de Psihiatrie

Femeia care s-ar fi aruncat, joi, alături de cele trei fetiţe ale sale în faţa trenului, suferea de depresie, ea dorind să renunţe la viaţă pentru că era gravidă în cinci luni şi nu suporta ideea de a mai avea încă un copil, potrivit unor surse apropiate anchetei.

13490 afișări
Imaginea articolului  POZA femeii care s-a aruncat cu cei trei copii ai săi în faţa trenului. Aceasta era gravidă şi suferea de depresie. "Nu voia să mai aibă un copil"/ Aceasta ar fi fost de două ori internată la Spitalul de Psihiatrie

Femeia care s-ar fi aruncat în faţa trenului suferea de depresie. Nu voia să mai aibă un copil

Sursa citată arată că tânara de aproximativ 30 de ani nu suporta ideea de a mai avea încă un copil, considerând că are deja prea mulţi.

Ea suferea de despresie, fiind internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia” de două ori. În prezent, ea nu se afla sub tratament medicamentos.

Conform sursei menţionate, femeia îşi dădea cu pumnii în burtă pentru a pierde sarcina. De altfel, ea ar mai fi pierdut o sarcină, în trecut, după ce ar fi făcut acest gest.

Potivit unor surse, soţul tinerei care s-ar fi sinucis făcea parte din mişcarea religioasă Adventistă, unde a convertit-o si pe ea, lucru infirmat ulterior de către către reprezentanţii oficiali ai Bisericii Adventiste de ziua a şaptea. 

Mama femeii ar fi încercat în ultimul timp să o interneze din nou la Spitalul Obregia, însă nu a mai apucat.

În prezent, mama tinerei şi soţul acesteia sunt audiaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Cumnata victimei a povestiti că nu crede în ipoteza sinuciderii, ea crezând că femeia ar fi căzut în faţa trenului.

„Cred că o avea pe cea mică în braţe şi pe celelalte mai mari, de mână. Nu cred că s-a sinucis. Nu a fost atentă, mai mult ca sigur. A venit la mama ei în vizită şi acum voia să plece acasă. Dacă era certată cu soţul, nu mai pleca. S-au îmbrăcat şi au zis că pleacă acasă. Nu voia să divorţeze. Dacă era să divoreţeze nu mai făcea şi al patrulea copil”, a povestit cumnata femeii, Florica Nedelcu.

În biletul de adio găsit la faţa locului în care o femeie şi cele trei fetiţe ale ai au murit, călcate de tren, era scris „Îmi pare rău, nu mai suportam”, cuvinte scrise, cel mai probabil de mama în vârstă de 30 de ani, potrivit unor surse judiciare.

În haina femeii care a murit călcată de tren, poliţiştii au găsit o scrisoare de adio, fapt ce îi face pe anchetatori să ia în calcul varianta unei sinucideri.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, Alexandra Braunstein, tânara care a murit joi în tragicul incident feroviar, a depus o cerere de divorţ în decembrie 2008. Ulterior, ea a renunţat la judecată.

Femeia l-a chemat în judecată pe soţul ei, George Braunstein, la Judecătoria Sectorului 5, în decembrie 2008, însă trei luni mai târziu, în februarie 2009, procesul a încetat, după ce tânara a renunţat la acţiunea în instanţă.

Joi, în jurul orei 09:20 trenul IR 1983 Bucureşti – Constanţa a lovit în zona Pasărea un grup de patru persoane. Este vorba despre o mamă şi cele trei fiice ale ei, de trei, opt şi, respectiv, 10 ani.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele şi circumstanţele în care femeia şi cei trei copii ai ei au murit, după ce au fost călcaţi de tren, pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

Un criminalist al parchetului este la faţa locului pentru cercetări amănunţite.

„Conductorul trenului va fi audiat în cadrul dosarului penal, care a fost deschis de poliţişti, sub coordonarea procurorului de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, a explicat purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan.

Potrivit unor surse, femeia ar fi fost gravidă, însă această informaţie va fi verificată de Institutul de Medicină Legală.

Mecanicul trenului IR1983 implicat în incidentul feroviar în care au murit patru persoane va continua drumul până la destinaţie, în Constanţa, fiind însoţit în cabină de şeful de tren, a transmis purtătoarea de cuvânt a CFR Călători, Alina Predescu.

„Mecanicul trenului IR1983 nu a fost înlocuit. Acesta a declarat că poate continua drumul. Personalul din cadrul departamentului de Siguranţă a Circulaţiei a discutat cu el. Şeful de tren îl însoţeşte în cabină până la destinaţie, în Constanţa”, a precizat Predescu.

Mecanicul urmează să fie consiliat, conform procedurii existente, a declarat, anterior, purtătoarea de cuvânt.

Circulaţia a fost reluată în zonă, după mai multe ore de blocaj.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici