Femeia care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă într-o scară de bloc din Capitală a fost pusă sub control judiciar

Femeia care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă dintr-o scară de bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost plasată sub control judiciar şi va fi supusă unui control psihiatric.

1493 afișări
Imaginea articolului Femeia care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă într-o scară de bloc din Capitală a fost pusă sub control judiciar

Femeia care şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă într-o scară de bloc din Capitală a fost pusă sub control judiciar

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile a tinerei care e bănuită că şi-a abandonat bebeluşul într-o pungă, într-o scară de bloc.

Urmează ca femeia să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor.

Un bebeluş a fost găsit, marţi seara, pus într-o pungă în faţa unui bloc din Sectorul 3 al Capitalei. Copilul a fost dus la spital, iar poliţiştii au început imediat să o caute pe mama care l-a abandonat.

Copilul a fost preluat şi dus la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici