Femeia care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu a fost reţinută

Femeia care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu a fost reţinută în cursul nopţii de luni spre marţi de poliţiştii din Sibiu, aceasta încercând să facă apel la mila oamenilor legii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2237 afișări
Imaginea articolului Femeia care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu a fost reţinută

Femeia care şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare din Sibiu a fost reţinută

Surse judiciare au declarat marţi dimineaţa corespondentului MEDIAFAX că luni seara, audierile femeii acuzate că şi-a înjunghiat soţul în Piaţa Mare s-au întrerupt, când aceasta le-a spus oamenilor legii că acasă are trei copii care sunt singuri, aceştia având 10 luni, 3 ani şi 6 ani.

Aceleaşi surse au spus că poliţiştii au mers la locuinţa agresoarei, însă aici nu au fost găsiţi copiii, ulterior aflându-se că sugarul este internat la Spitalul de Pediatrie din oraş, iar cei doi copii mai mari se află la o rudă a femeii, în localitatea Şura Mare.

Audierile s-au reluat în cursul nopţii, după ce poliţiştii s-au asigurat că minorii pe care agresoarea în vârstă de 22 de ani îi are cu victima, un bărbat în vârstă de 53 de ani, sunt în siguranţă.

„Împotriva femeii de 22 de ani, s-a emis, în cursul nopţii de luni spre marţi, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de loviri şi alte violenţe, precum şi pentru portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase”, a declarat marţi dimineaţa, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, Decebal Todăriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, a declarat că bărbatul înjunghiat a fost internat şi operat pentru că a suferit o secţiune a muşchiului, starea sa fiind stabilă în prezent.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici