Femeia din judeţul Suceava care s-a aruncat cu copilul în braţe în faţa unui tren, trimisă în judecată

Femeia din judeţul Suceava care, la sfârşitul lunii septembrie, s-a aruncat în faţa unui tren, ţinându-l în braţe pe fiul ei în vârstă de cinci ani, a fost trimisă în judecată pentru tentativă la violenţă în familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

360 afișări
Imaginea articolului Femeia din judeţul Suceava care s-a aruncat cu copilul în braţe în faţa unui tren, trimisă în judecată

Femeia din judeţul Suceava care s-a aruncat cu copilul în braţe în faţa unui tren, trimisă în judecată

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Tatiana Tudurean pentru tentativă la violenţă în familie, fiind acuzată că, în 30 septembrie, a încercat să se omoare împreună cu fiul său în vârstă de cinci ani, aruncându-se în faţa unui tren în mişcare.

În pofida eforturilor conductorului, locomotiva nu a putut fi oprită, astfel că roţile acesteia au trecut peste corpurile femeii şi copilului pe care ea îl ţinea în braţe.

"Chiar în pofida lipsei unei poziţii clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidenţă faptul că inculpata a acţionat cu premeditare în vederea suprimării propriei sale vieţi, precum şi a vieţii fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei", arată procurorii.

Incidentul a avut loc în gara Câmpulung Moldovenesc, unde femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a aruncat în faţa trenului care circula pe ruta Ilva Mică-Câmpulung Moldovenesc, ţinându-l în braţe pe fiul ei, în vârstă de cinci ani.

Mai mulţi martori spuneau că femeia se plimba cu copilul prin gară cu aproximativ o jumătate de oră înainte de sosirea trenului.

La locul accidentului au intervenit un echipaj SMURD şi o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Suceava, femeia şi fiul acesteia fiind transportaţi la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Directorul spitalului, Eugen Ciosnar, spunea că femeia are un picior amputat de la genunchi, iar copilul avea ambele picioare amputate. Ulterior, băiatul a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Iaşi.

Medicii din Iaşi au reuşit să îi replanteze piciorul stâng copilului, însă piciorul drept nu a mai putut fi salvat, fiind amputat de la coapsă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici