Femeie cercetată după ce, fără să aibă permis, a provocat un accident soldat cu decesul unui copil

O femeie din oraşul Cajvana, judeţul Suceava, este cercetată pentru ucidere din culpă după ce, la îndemnul soţului său, a condus o autoutilitară deşi nu are permis de conducere, provocând un accident în urma căruia un copil de opt ani, care mergea cu bicicleta, a murit.

158 afișări
Imaginea articolului Femeie cercetată după ce, fără să aibă permis, a provocat un accident soldat cu decesul unui copil

Femeie cercetată după ce, fără să aibă permis, a provocat un accident soldat cu decesul unui copil (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul a avut loc marţi seară, după ce o femeie în vârstă de 46 de ani, din oraşul Cajvana, a fost îndemnată de soţul său, în vârstă de 50 de ani, să se urce la volanul unei autoutilitare pe care să o parcheze pe un teren viran din apropierea locuinţei, pentru a elibera curtea casei.

Astfel, femeia, care nu are permis de conducere, a ajuns pe un drum din Cajvana, iar într-o curbă la stânga, fără vizibilitate, drumul fiind în rampă, a accidentat un copil de opt ani care venea din faţă, pe bicicletă, şi care a intrat în autoutilitară.

În urma impactului, copilul a fost grav rănit şi a fost transportat la dispensarul din localitate, unde s-a constatat decesul acestuia.

În acest caz, femeia este cercetată pentru ucidere din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, iar soţul ei pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deţine permis de conducere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici