Femeie din Hunedoara condamnată la închisoare pentru omor, căutată de 7 ani, prinsă în Italia

O femeie în vârstă de 30 de ani din Hunedoara, dată în urmărire internaţională acum 7 ani după ce a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor, a fost prinsă în Italia. Femeia lovise cu pumnii, picioarele şi o bâtă de baseball un tânăr până a murit.

1458 afișări
Imaginea articolului Femeie din Hunedoara condamnată la închisoare pentru omor, căutată de 7 ani, prinsă în Italia

Femeie din Hunedoara condamnată la închisoare pentru omor, căutată de 7 ani, prinsă în Italia

Potrivit IPJ Hunedoara, femeia a fost arestată de carabinieri în apropiere de Napoli şi urmează să fie extrădată.

Femeia se afla în urmărire internaţională de mai bine de şapte ani, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara (în anul 2012) la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru omor calificat.

„Fapta a fost comisă în noaptea de 15/16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu alţi doi tineri (aflaţi şi ei în urmărire internaţională) au lovit cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan un alt tânăr, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat, la data de 19.09.2007”, au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Hunedoreanca a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unităţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

Ea a fost dusă într-o închisoare din Peninsulă.

În paralel, poliţiştii hunedoreni continuă căutările celorlalţi doi autori ai omorului: Silviu Bogdan Bruzlea, de 32 de ani şi Sorin Vasile Benegui, 33 de ani.

Taguri:
femeie,
omor,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici