Femeie din Vâlcea, jefuită în barul în care lucra de doi tineri. Ce au găsit poliţiştii în casa hoţilor

O femeie barman la un local din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost jefuită de doi tineri de 17 şi 18 ani din Olt. Tinerii i-au furat 1.100 lei şi un telefon.

4279 afișări
Imaginea articolului Femeie din Vâlcea, jefuită în barul în care lucra de doi tineri. Ce au găsit poliţiştii în casa hoţilor

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, la 112, de o femeie barman la un local din Drăgăşani că doi bărbaţi au jefuit-o de bani şi un telefon mobil.

Vineri, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa a doi tineri de 17 şi 18 ani din comuna Grădinari, judeţul Olt, fiind găsit telefonul.

Cei doi tineri au fost prezentaţi instanţei de judecată şi au primit arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tâlhărie.

Cei doi tineri au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici