Femeie găsită moartă, într-un imobil din Braşov. Cum au fost alertaţi poliţiştii

O femeie a fost găsită, sâmbătă, moartă într-un imobil din Braşov. Descoperirea a fost făcută după ce poliţiştii au fost alertaţi prin numărul 112 cu privire la un bărbat violent, care distruge mai multe bunuri dintr-un imobil şi dintr-o curte.

320 afișări
Imaginea articolului Femeie găsită moartă, într-un imobil din Braşov. Cum au fost alertaţi poliţiştii

Femeie găsită moartă, într-un imobil din Braşov

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii care au ajuns la faţa locului l-au identificat pe bărbat. În urma verificărilor efectuate, într-un imobil vecin a fost găsit cadavrul unei femei.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat în interiorul unui imobil, aflat în proximitatea celui unde a fost depistat bărbatul în cauză, o persoană de sex feminin, care nu prezenta semne vitale. Echipajul medical sosit la faţa locului a declarat decesul persoanei”, a transmis IPJ Braşov.

Cercetările în acest caz continuă. „Poliţiştii, împreună cu procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, a mai transmis Poliţia Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici