Femeie în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Piteşti

O femeie de 35 de ani din Piteşti a ajuns în stare gravă la spital, miercuri, după ce a fost lovită de un autoturism pe o trecere de pietoni din municipiu, şoferul declarând poliţiştilor că nu a văzut-o pe victimă din cauza altei maşini.

265 afișări
Imaginea articolului Femeie în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Piteşti

Femeie în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din Piteşti (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Argeş, femeia a fost transportată în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

"Ulterior, starea pacientei s-a agravat, motiv pentru care s-a decis intubarea acesteia pentru protejarea căilor respiratorii. Are un traumatism cranio-cerebral grav, hematom epicranian frontal, multiple escoriaţii şi o fractură sau entorsă la genunchiul stâng. Pronosticul este rezervat, aşteptăm tomografia pentru a face o evaluare completă", a declarat dr. Valentina Dublea de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş au spus că şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna argeşeană Corbi, nu consumase băuturi alcoolice.

"Din primele cercetări rezultă că femeia de 35 de ani din Piteşti a traversat regulamentar, pe marcajul pietonal, iar şoferul Daciei nu a acordat prioritate şi a accidentat grav pietonul. Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti în stare gravă, iar cercetările continuă", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, agent Mădălina Bălănescu.

Şoferul a declarat poliţiştilor că nu a văzut-o pe femeia care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, din cauza unui autotuturism care venea din partea dreaptă şi i-a obstrucţionat vizibilitatea.

Poliţiştii argeşeni au întocmit dosar penal pe numele şoferului sub acuzaţia de vătămare corporală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici