Femeie internată în stare gravă după complicaţii la naştere, familia acuzând doctorii (Video)

O femeie din Lugoj a fost internată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în stare gravă, într-un spital din Timişoara, după o naştere cu cumplicaţii, familia ei acuzând medicii că, deşi era programată pentru o operaţie de cezariană, bebeluşul fiind mare, aceştia au vrut ca ea să nască natural.

219 afișări
Imaginea articolului Femeie internată în stare gravă după complicaţii la naştere, familia acuzând doctorii (Video)

Femeie internată în stare gravă după complicaţii la naştere, familia acuzând doctorii (Imagine: stirileprotv.ro)

Femeia este internată în stare gravă la Spitalul Judeţean din Timişoara, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, după ce a avut complicaţii la naşterea unui copil de 4,8 kilograme.

Directorul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă, Dorel Săndesc, a declarat, sâmbătă, că femeia a fost adusă în stare gravă la Timişoara, după ce a fost asistă la naştere la spitalul din Lugoj.

"Femeia este în stare foarte gravă, momentan este stabilă, dar încă nu ne putem pronunţa în legătură cu evoluţia ei. A pierdut foarte mult sânge şi are nevoie de transfuzii. A fost adusă în noaptea de vineri spre sâmbătă la noi (la Timişoara - n.r.), după ce se pare că a avut complicaţii la naştere, la spitalul din Lugoj", a spus Dorel Săndesc.

Potrivit acestuia, copilul femeii a fost dus la Spitalul de Copii din Timişoara "Louis Ţurcanu", unde poate fi îngrijit corespunzător.

Video Stirileprotv.ro

Familia femeii acuză medicii de la spitalul din Lugoj, declarându-se nemulţumită că, deşi cunoşteau evoluţia sarcinii mamei şi faptul că avea un copil de peste 4,5 kilograme, nu au intervenit mai repede pentru o naştere prin cezariană.

"Operaţia de cezariană era programată pentru data de 27 martie. Cu toate acestea, timp de 12 ore, medicul Albulescu i-a dat tratament pentru dilatare, hotărât ca naşterea să se facă natural", a declarat Roxana Micşa, cumnata femeii care a născut la Lugoj.

În cele din urmă, întrucât femeia nu putea naşte natural, a fost supus operaţiei de cezariană.

Cumnata femeii a mai spus că, în cazul în care femeia sau copilul vor păţi ceva, familia ar putea depune o acuzaţie împotriva medicilor de la Lugoj pentru malpraxis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici