Femeie rănită în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 1

O femeie a fost rănită în zona feţei în urma unui incendiu izbucnit, vineri, într-un imobil situat în sectorul 1, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Marin, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

83 afișări
Imaginea articolului Femeie rănită în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 1

Femeie rănită în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 1 (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit oficialului ISU, pompierii au fost anunţaţi prin numărul de urgenţă 112, în jurul orei 14.00, că la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Clucerului a izbucnit un incendiu.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare şi două ambulanţe SMURD.

O femeie în vârstă a primit îngrijiri medicale după ce a suferit arsuri la nivelul feţei, iar un bărbat paralizat a fost scos din clădire de către pompieri înainte de a fi rănit.

Adrian Marin a precizat, pentru MEDIAFAX că de joi şi până vineri, la ora 6.00, pompierii bucureşteni au intervenit la cinci incendii.

Cea mai mare amploare a avut-o un incendiu produs joi seară, în jurul orei 19.30, în cartierul Dorobanţi, în urma căruia au ars aproximativ 200 de metri pătraţi din acoperişul unui imobil. Pentru stingerea focului, reprezentanţii ISU au intervenit cu nouă atospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

Patru ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit în urma unui incendiu izbucnit într-un imobil din sectorul 5 al Capitalei.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 23.30, la o casă de pe strada Sunătoarei, pompierii intervenind cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor şi unul de descarcerare.

În locuinţă a fost găsit cadavrul carbonizat al unui bărbat, în vârstă de 52 de ani, incendiul afectând aproximativ 50 de metri pătraţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici