Fenomenul Zombie loveşte din nou. Doi tineri agăţaţi de un gard din Arad nu pot ieşi din transă- VIDEO

Fenomenul Zombie ia amploare în România. Doi tineri au fost filmaţi recent în Arad în timp ce drogaţi fiind, se agăţaseră de un gard. Nu puteau sta pe picioare, nu puteau vorbi, erau parcă în transă.

4870 afișări
Imaginea articolului Fenomenul Zombie loveşte din nou. Doi tineri agăţaţi de un gard din Arad nu pot ieşi din transă- VIDEO

Un bărbat din Arad a fimat doi tineri care agonizau în apropierea Pieţei Catedralei. Potrivit aradon.ro  băieţii ar fi fumat drogul „zombie”, un drog sintetic obţinut din substanţe nocive pentru corpul uman, la un preţ destul de accesibil. Fiind ieftin, în ultima vreme în toată ţara drogul Zombie a devenit din ce în ce mai popular. 

Cei doi tineri drogaţi din Arad nu au fost capabili să stea în picioare, aşa că s-au agăţat de gard. Unul dintre ei a încercat să se deplaseze ţinându-se în continuare de gard, în timp ce celălat a rămas inert şi nu a putut răspunde la întrebările bărbatului care îl filma: „Ce faceţi? Ce aţi fumat?”

Medicii atrag atenţia că asemenea droguri pot afecta grav sănătatea fizică şi psihică a celor care le consumă.

Agenţia Naţională Antidrog le recomandă tinerilor să nu intre într-un anturaj dubios şi să evite persoanele care le oferă substanţe interzise.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici