Fermier din Brăila, arestat pentru uciderea unei persoane

Un fermier din Brăila a fost arestat pentru uciderea unei femei pe care o suspecta că fura bunuri pe care le vindea pentru a-şi cumpăra alcool, informează Biroul de presă al Parchetului Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie.

34 afișări
Imaginea articolului Fermier din Brăila, arestat pentru uciderea unei persoane

Fermier din Brăila, arestat pentru uciderea unei persoane (Imagine: Mediafax Foto)

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au dispus în 25 decembrie reţinerea lui Marian Garcef, pentru omor.

În cursul aceleaşi zile a fost pusă în mişcare acţiunea penală, acesta fiind dus în faţa unui judecător al Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului, pe o perioadă de 29 de zile.

Potrivit procurorilor, Marian Garcef locuia într-o fermă din judeţul Brăila, unde presta diferite activităţi, fiind responsabil şi de patrimoniul acesteia. În aceeaşi fermă locuia, într-o încăpere separată, Ţ. I. - o persoană tolerată de proprietarul fermei, care uneori îl ajuta pe inculpat la treburile fermei de animale.

În 23 decembrie, Marian Garcef a agresat-o fizic pe Ţ. I., suspectând că aceasta vânduse bunuri din fermă pentru a obţine banii necesari pentru alcool, aplicându-i cu intenţie multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu un par din lemn (coadă de cazma) în regiunile toracică, fesieră, abdominală şi membre, agresiune în urma căreia victima a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, la data de 24 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici