Fetiţă de 10 ani, însărcinată în 4 luni după ce a fost violată de unchiul ei

O fetiţă în vârstă de zece ani din comuna Piatra Şoimului, judeţul Neamţ, este însărcinată în patru luni, după ce a fost violată de unchiul său, în vârstă de 19 ani, fapta fiind descoperită zilele trecute, când copila, pe care o durea burta, a fost dusă la Spitalul Judeţean Neamţ.

1271 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 10 ani, însărcinată în 4 luni după ce a fost violată de unchiul ei

Fetiţă de 10 ani, însărcinată în 4 luni după ce a fost violată de unchiul ei

Fata, Florina V. elevă în calasa a treia, din satul Poieni, comuna Piatra Şoimului, a fost violată, în urmă cu aproximativ patru luni, de unchiul ei, Adrian F. (19 ani), care a ameninţat-o.

În urmă cu câteva zile, Florina, care era foarte abătută şi refuza să mănânce, s-a plâns că o doare burta foarte tare. Fetiţa fusese operată, în 2005, de apendicită, iar mama ei a crezut că poate au apărut complicaţii în urma intervenţiei chirurgicale şi a dus-o pe fetiţă la Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ, unde a aflat că aceasta este însărcinată în patru luni.

"Am luat-o pe Florina, am mers cu ea acasă, iar acolo am început să o descos. A început să plângă şi, pe urmă, printre sughiţuri, mi-a zis totul. În urmă cu vreo patru luni, ea se ducea la mama mea, care este bolnavă, să-i mai ducă medicamentele şi mâncarea pe care noi i le trimiteam. În casa aceea stătea şi fratele meu, Adrian. Într-una din seri, Florina a rămas acolo peste noapte. Fratele meu s-a dus noaptea la ea în pat, a tras de fată, a ameninţat-o cu moartea şi a violat-o. Ea nu mi-a spus pentru că îi era frică. Evita să se mai ducă pe acolo când o trimiteam", a declarat mama fetei.

Tatăl fetei şi-a exprimat speranţa că în acest caz Poliţia îşi va face datoria.

"Sper ca Poliţia să-şi facă datoria. Nu înţeleg de ce, după ce l-au prins, l-au lăsat liber? Păi el poate să dispară din comună într-o clipită. Cine o să-l mai prindă? Cine o să ne facă dreptate? Fetiţa mea este acum cu burta la gură. Nu poate întrerupe sarcina pentru că e deja în patru luni şi câteva săptămâni. Nimeni nu se mai bagă la aşa ceva", a spus tatăl fetei.

Tânărul acuzat de viol, Adrian F,. a fost reţinut, anchetat şi apoi lăsat liber.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ, inspectorii urmând să facă o anchetă socială şi să o consilieze pe minora care a rămas însărcinată.

Pe de altă parte, medicii cred că fetiţa nu va putea duce sarcina până la capăt fără a-şi pune în pericol viaţa, astfel că o vor supune unei intervenţii chirurgicale.

De asemenea, poliţiştii încearcă să dea acum de urma tânărului de 19 ani care şi-a violat nepoata, pentru că acesta, după ce a fost lăsat liber, a dispărut din localitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici