Fiica deputatului Florin Iordache, implicată într-un accident rutier în Caracal. Tânăra a intrat cu maşina într-un gard

Fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie. Delia Iordache a intrat cu maşina într-un gard de pe o stradă din Caracal. Accidentul nu s-a soldat cu victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

17037 afișări
Imaginea articolului Fiica deputatului Florin Iordache, implicată într-un accident rutier în Caracal. Tânăra a intrat cu maşina într-un gard

Fiica deputatului Florin Iordache a intrat cu maşina într-un gard, pe o stradă din Caracal

Reprezentanţii IPJ Olt susţin că accidentul rutier, produs marţi pe o stradă din Caracal, în care o tânără a intrat cu maşina în gard, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Potrivit unor surse judiciare, tânăra implicată în accident este Delia Iordache, fiica deputatului PSD Florin Iordache.

Ea a fost testată de poliţişti cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

„În această dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii au stabilit faptul că o tânără din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăţi. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fiica deputatului Florin Iordache are 28 de ani şi este angajată la cancelaria Băncii Naţionale a României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici