Final dramatic pentru poliţistul din Olt, împuşcat în cap de iubita sa în urmă cu trei luni. Bărbatul, pe care medicii reuşiseră să-l stabilizeze, a murit la spitalul unde era internat

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, împuşcat în cap din greşeală, în urmă cu trei luni, a murit, la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, unde era internat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

23151 afișări
Imaginea articolului Final dramatic pentru poliţistul din Olt, împuşcat în cap de iubita sa în urmă cu trei luni. Bărbatul, pe care medicii reuşiseră să-l stabilizeze, a murit la spitalul unde era internat

Final dramatic pentru poliţistul din Olt, împuşcat în cap de iubita sa în urmă cu trei luni. Bărbatul a murit la spital, din cauza unei infecţii generalizate

Surse apropiate familiei poliţistului au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că Bogdan Dumitrescu a murit sâmbătă, din cauza unei septicemii.

În urmă cu o săptămână, neurochirurgul Alexandru Cameniţă de la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova, cel care l-a operat pe poliţist de trei ori, spunea că tânărul în vârstă de 32 de ani este stabilizat, „deschide ochii, simte durerea, pare că înţelege ce i se spune, dar nu comunică”. Încă de atunci, familia lui Bogdan Dumitrescu făcea demersuri pentru a-l transfera la o clinică din străinătate.

Poliţistul SCCO Olt, Bogdan Dumitrescu, a fost împuşcat accidental în cap, pe 31 ianuarie, de prietena sa. Procurorii olteni fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, în acest dosar.

Anterior incidentului, cei doi fuseseră în vizită la un alt cuplu, unde consumaseră şi băuturi alcoolice. Anchetatorii au mai stabilit că pistolul nu era din dotarea omului legii, ci personal, deţinut legal, însă nu avea piedică. Alina Gheorghe şi Bogdan Dumitrescu erau de curând împreună. În urma incidentului, tânăra a fost operată la Spitalul Slatina, având o plagă împuşcată în palmă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici